Pervious Concrete Parking for Laguna Blanca School in Santa Barbara!

LagunaBlanca-1-1000px-WM.png

Laguna Blanca, a pristine private school tucked into the hills of Hope Ranch, just outside of Santa Barbara, California, commissioned pervious concrete as part of their comprehensive landscape improvement project. They used integral color to enhance the look and feel of the pervious, creating a cohesive natural palate that flatters the Spanish Mission style campus.  They used pervious concrete in the driving lanes, some parking spaces, and through the bus paths. You can see in the photos below that this parking lot gets used daily. Bus traffic, cars, activity vans, maintenance vehicles - this installation was installed in 2013 and it still looks beautiful!

LagunaBlanca-4-1000px-WM.png
 Pervious concrete sweeps around as the drive isle with porous pavers filled with gravel are the parking stalls.

Pervious concrete sweeps around as the drive isle with porous pavers filled with gravel are the parking stalls.